top of page

Specialist in High-end Coaching!

Licentie Coachprogramma

Welkom bij IZOOMO, de specialist in High-end coaching en Life Performance. Het Life Performance Coachprogramma is een coachprogramma waarvoor een bedrijf een licentie kan nemen van 1 jaar. Elk jaar kan de licentie verlengd worden. Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • 1-daagse Life Performance Coach opleiding

  • Video webpage in huisstijl van bedrijf met video’s voor video-coaching

  • Green Zone programma met kant-en-klare promotiemedia en methodiek

Investering

 

Op maat van de wensen en het aantal deelnemers wordt de hoogte van de investering samen bepaald met het bedrijf. Graag komen wij in contact met u voor een afspraak.

Hoe werkt het

 

Via een 1-daagse Life Performance Coach opleiding worden coaches opgeleid. Zo maken ze kennis met de functie van- en de video’s op de eigen Video-webpage die de methode laten zien. Direct na de 1-daagse kan de eigen Video-webpage effectief worden ingezet om cliënten of personeel te coachen. Tot slot wordt het Green Zone programma uitgelegd. Dit is een 52 weken durend coachprogramma inclusief promotiemateriaal en jaarplan. Het doel is dat iedere deelnemer in zijn eigen Green Zone komt. 

Voor wie

Het Life Performance Coachprogramma is voor sportketens en bedrijven.

 

  • Voor de sportketen die meerdere trainers in dienst heeft, hen wil behouden en hen de kans wil geven op eenvoudige wijze de omzet te verhogen doordat zij hun eigen cliënten op een nieuwe wijze kunnen coachen. Het voordeel voor de trainer is dat het programma zowel 1 op 1 en ook aan een groep kan worden gegeven. Dit betekent dat een trainer meer omzet kan maken dan in een 1 op 1 situatie, en dat is gunstig voor de eigen bedrijfsomzet.

  • Voor het bedrijf dat het personeel 52 weken per jaar wenst te inspireren om bezig te zijn met de meta-gezondheid dat bestaat uit mentale, emotionele, sociale, spirituele, fysieke en financiële gezondheid. Het bedrijf werkt om dit doel te bereiken met minimaal 2 opgeleide Life Performance Coaches samen. Dit kunnen ook eigen personeelsleden zijn die coach willen zijn.

Contact

 

Zend ons een bericht via Whatsapp (06-21158127). Via een Whatsapp bericht wordt contact met je gemaakt om een belafspraak in te plannen. Zo hebben wij genoeg tijd voor al jouw vragen. Ook kan via onderstaand contactformulier contact worden op genomen. Bij voorbaat dank.

bottom of page