top of page

Specialist in High-end coaching!

Hoe is het met jouw Life Performance?

 

Hoe succesvol we ook zijn in het leven, er zijn altijd gebieden in ons leven waar we onszelf kunnen verbeteren. Dus, hoe is het met jouw Life Performance, en kan het beter? Denk eens aan de fysieke gezondheid, kan dat beter? Of ben je op de top van jouw fysieke vermogen, voel je je iedere dag vol energie, eet je gezond en slaap je goed? Als dat zo is, dan is dat fantastisch voor je! Evalueer eens verder en kijk eens naar de financiële gezondheid. Ben je al op weg naar financiële onafhankelijkheid, naar financiële vrijheid en eventueel een vervroegd pensioen? Zou je dat willen? En als je naar jouw baan kijkt, is het dan jouw droombaan of zou je liever een eigen bedrijf beginnen? En wanneer je een eigen bedrijf hebt, heb je de bedrijfsdoelen al bereikt of werk je veel te veel? Kijk nog eens iets verder, bijvoorbeeld naar de relatie met jouw partner of met jouw kinderen. Haal je het optimale eruit, of heb je te weinig tijd? Wellicht leef je met veel concessies die je remmen waardoor je jezelf deels bent kwijt geraakt? Kortom: mogelijk heb je persoonlijke en zakelijke ambities die je wilt verwezenlijken maar omwille van het huidige ontwerp van het leven kom je er niet toe. Hoe zou je dat kunnen veranderen? Hoe kom je tot een inrichting van het leven dat beter past bij wie je bent zodat je jouw beste leven kunt leven als persoon, professional en ondernemer? Hoe kun je jouw Life Performance verbeteren?

Coaching voor professionals en ondernemers

 

Ons doel is het verbeteren van de Life Performance van ambitieuze professionals en ondernemers. Hiervoor gebruiken we de innovatieve IZOOMO High-end coachmethode. Henri de Weerd is de grondlegger van deze unieke methode. Sinds 1996 coacht hij professionals en ondernemers. En al meer dan 25 jaar leidt hij coaches op.

High-end coaching vraagt om een bijzondere inzet van de cliënt, maar ook om een bijzondere inzet van de coach. High-end staat voor hoogwaardig. En dat betekent dat van de High-end coach mag worden verwacht dat hij allereerst zelf een hoge Life Performance Score heeft. Vanuit zijn ervaringsdeskundigheid en met behulp van de High-end coachmethode kan hij goed opgeleide en begaafde professionals en ondernemers op geloofwaardige wijze inspireren en écht helpen in het verhogen van de eigen Life Performance Score. Wie namelijk een hoge Life Performance Score heeft, maakt zijn ambities waar.

Coaching voor coaches

 

Ben je een coach en heb je de ambitie echt alles uit jouw coachtalent te halen? En wil je de IZOOMO High-end coachmethode meesteren? Volg dan de opleiding tot Life Performance Coach level 1 en 2.

coach1-groen.png
coach2-groen.png
coach3-groen.png
test123.png
Lees meer "Ons aabod"
bottom of page