top of page

Specialist in High-end coaching!

Introductie Henri de Weerd

Bedankt dat je de tijd neemt om mijn introductie te lezen. Ieder mens heeft zijn meesterwerken en zijn levensverhaal. Hier die van mij in het kort. Wat zijn jouw meesterwerken? En wat is jouw levensverhaal? Daar ben ik benieuwd naar!

 

Mijn naam is Henri de Weerd en ik ben oprichter en eigenaar van IZOOMO. Op mijn 12e organiseerde ik mijn eerste voetbaltoernooi en verkocht ik zowaar een reclamebord aan de directeur van Jamin voor 25 Nederlandse guldens. Vanaf mijn 15e jaar ben ik coach. Ik coachte destijds een voetbalteam. Ik was er vroeg bij met ondernemen en met coachen. Op mijn 22e behaalde ik mijn eerstegraads lesgeef- en coachbevoegdheid. Direct daarna startte ik mijn carrière als coach, spreker en ondernemer. Sindsdien heb ik vele teams en duizenden studenten, sporters, professionals, managers en ondernemers mogen coachen en inspireren. Jaarlijks ontmoet ik tijdens mijn reizen veel inspirerende mensen vanwege mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid. En telkens weer word ik verrast door de talrijke nieuwe praktijkgerichte inzichten en wetenschappelijke vondsten.


Tussen mijn 22e en 38e zette ik verschillende bedrijven op in de fitnessbranche zoals opleidingsinstituut en marktleider AALO en ClubJoy. Op mijn 38e verkocht ik mijn bedrijven op goede wijze. Ik gaf daarna parttime les op 3 verschillende Hogescholen en coachte als vrijwilliger het bestuur van 5 sportverenigingen.


Vanaf 2012, op mijn 42e, ontstonden er kansen op de vastgoedmarkt. Ik stapte op goede wijze in en ontwikkelde een beleggersvisie met oog voor financiële vrijheid. Tegelijkertijd hield ik mij bezig met het coachen van start ups, ondernemers en studenten, het opzetten van een ondernemersclub, en het ontwikkelen van de vakken Sales, Presenteren, Projectmanagement en Strategisch Management voor de Hogeschool van Amsterdam. Ook behaalde ik mijn Master of Science Marketing aan de Universiteit van Amsterdam, volgde ik een praktijkstudie toegepaste psychologie en genoot ik intens van het leven waarin kitesurfen mijn nieuwe passie werd.

 

Om daarna in 2018, op mijn 48e, het leven een draai te geven en een wereldreis te maken. De reis werd een openbaring! Het deed mij opnieuw beseffen dat iedereen in Nederland met de juiste steun zijn of haar leven kan inrichten, het beste leven kan leven en zijn of haar ambities kan realiseren. 


Mijn missie is ambitieuze professionals en ondernemers te inspireren (1) in het versterken van de meta-gezondheid, (2) in het verhogen van de Life Performance, (3) in het herinrichten van het leven en (4) in het realiseren van privé- en zakelijke ambities.

 

Voel je welkom om vrijblijvend een gesprek aan te gaan! Wil je contact? Zend mij een bericht via Whatsapp (06-21158127). Via Whatsapp plannen we vervolgens een belafspraak in. Bij voorbaat dank!

 

Iedereen is een Life Performer!

 

Groet, Henri

bottom of page